chłodniach-próżniowych

Polityka prywatności

Weber Cooling International, na podstawie Gildenweg 16
3334 KC Zwijndrecht, jest odpowiedzialny za przetwarzanie danych osobowych zgodnie z niniejszą polityką prywatności.

Szczegóły kontaktu:
https://webercooling.com Gildenweg 16
3334 KC Zwijndrecht +31 (0) 88 425 62 50

Ineke Kole jest wyznaczoną osobą do kontaktów w zakresie ochrony danych. W przypadku pytań i / lub uwag dotyczących ochrony danych osobowych, możesz skontaktować się z nami za pośrednictwem poczty e-mailik@packtti.com

Dane osobowe, które przetwarzamy

Weber Cooling International przetwarza Twoje dane osobowe, korzystając z naszych usług i / lub przekazując nam te informacje.

Poniżej znajduje się przegląd danych osobowych, które przetwarzamy:

  • Imię i nazwisko
  • Dane adresowe
  • Numer telefonu
  • Adres e-mail
  • Inne dane osobowe, które aktywnie udostępniasz, na przykład tworząc profil na tej stronie internetowej, w korespondencji i przez telefon
  • Dane lokalizacji
  • Dane o zachowaniu się podczas surfowania w różnych witrynach (na przykład, ponieważ ta firma jest częścią sieci reklamowej)
  • Przeglądarka internetowa i typ urządzenia
  • adres IP

Specjalne i / lub poufne dane osobowe, które przetwarzamy

Nasza strona internetowa i / lub usługa nie ma na celu zbierania danych o odwiedzających witrynę, którzy są młodsi niż 16 lat. Chyba że mają pozwolenie od rodziców lub opiekunów. Nie możemy jednak sprawdzić, czy odwiedzający ma więcej niż 16 lat. Zachęcamy rodziców do udziału w działaniach online ich dzieci, aby zapobiec gromadzeniu danych o dzieciach bez zgody rodziców. Jeśli jesteś przekonany, że zgromadziliśmy dane osobowe osoby nieletniej bez tej zgody, skontaktuj się z nami za pośrednictwem ik@packtti.com,wtedy usuniemy tę informację.

Weber Cooling International przetwarza Twoje dane osobowe w następujących celach:

Wysyłanie naszego biuletynu i / lub broszury reklamowej
Aby zadzwonić do Ciebie lub e-mail, jeśli jest to konieczne do wykonania naszych usług

Zarejestrować

W przypadku niektórych części naszej usługi musisz się najpierw zarejestrować. Po rejestracji zapisujemy dane osobowe podane przez wybraną przez Ciebie nazwę użytkownika. Przechowujemy te informacje, aby nie trzeba było ich wprowadzać za każdym razem, abyśmy mogli się z Tobą skontaktować w kontekście realizacji umowy.

Nie przekazujemy danych związanych z Twoją nazwą użytkownika stronom trzecim, chyba że jest to konieczne w kontekście realizacji umowy, którą zawrzesz z nami lub jeśli jest to prawnie wymagane. W przypadku podejrzenia oszustwa lub nadużycia naszej usługi, możemy przekazać dane osobowe właściwym organom.

Zautomatyzowane podejmowanie decyzji

Weber Cooling International nie podejmuje decyzji w oparciu o zautomatyzowane przetwarzanie w sprawach, które mogą mieć (istotne) konsekwencje dla osób. Są to decyzje podejmowane przez programy komputerowe lub systemy, bez osoby (na przykład pracownika Weber Cooling International) siedzącej między nimi.

Jak długo przechowujemy dane osobowe

Weber Cooling International nie przechowuje danych osobowych dłużej niż jest to absolutnie niezbędne do realizacji celów, dla których zbierane są dane. Korzystamy z następujących okresów przechowywania danych osobowych:

Newsletter: Tak długo jak osoba jest klientem Weber Cooling International. Za pomocą linku na dole biuletynu subskrybent może wyrejestrować się z systemu newslettera.
Zapytanie ofertowe i kontakt: do 3 miesięcy po zakończeniu, dane osobowe będą dostępne w naszej internetowej bazie danych i usuwane po 3 miesiące. Możesz również bezpośrednio usunąć swoje dane z naszej bazy danych poprzez link opt-out w automatycznej odpowiedzi formularza kontaktowego

Udostępnianie danych osobowych stronom trzecim

Weber Cooling International zapewnia wyłącznie strony trzecie i tylko wtedy, gdy jest to konieczne do wykonania naszej umowy z Tobą lub do wywiązania się z obowiązku prawnego.

Pliki cookie lub podobne techniki, z których korzystamy

Weber Cooling International stosuje funkcjonalne, analityczne i śledzące pliki cookie. Plik cookie to mały plik tekstowy zapisywany w przeglądarce komputera, tabletu lub smartfona podczas pierwszej wizyty na tej stronie. Weber Cooling International wykorzystuje pliki cookie o czysto technicznej funkcjonalności. Zapewniają one, że witryna działa poprawnie i że na przykład zapamiętane są preferowane ustawienia. Te pliki cookie są również wykorzystywane do poprawnego działania witryny i jej optymalizacji. Ponadto umieszczamy ciasteczka, które śledzą twoje nawyki przeglądania, abyśmy mogli oferować spersonalizowane treści i reklamy.

Podczas pierwszej wizyty na naszej stronie już poinformowaliśmy Cię o tych ciasteczkach i poprosiliśmy Cię o pozwolenie na ich umieszczenie.

Zobacz nasze oświadczenie o plikach cookie tutaj.

Możesz zrezygnować z plików cookie, ustawiając swoją przeglądarkę internetową, aby nie zapisywała plików cookie. Ponadto możesz również usunąć wszystkie informacje zapisane wcześniej w ustawieniach przeglądarki.

Przeglądaj, modyfikuj lub usuwaj dane

Masz prawo do przeglądania, poprawiania lub usuwania swoich danych osobowych. Masz również prawo wycofać swoją zgodę na przetwarzanie danych lub wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania twoich danych osobowych przez Weber Cooling International i masz prawo do przenoszenia danych. Oznacza to, że możesz przesłać nam prośbę o przesłanie danych osobowych, które posiadamy w Twoim komputerze, do Ciebie lub innej wymienionej przez Ciebie organizacji.

Możesz wysłać wniosek o dostęp, korektę, usunięcie, przekazanie danych osobowych lub prośbę o anulowanie Twojej zgody lub sprzeciwu wobec przetwarzania twoich danych osobowych do ik@packtti.com.

Aby upewnić się, że wniosek o dostęp został złożony przez Ciebie, prosimy o przesłanie kopii swojego dokumentu tożsamości wraz z żądaniem. Zrób zdjęcie paszportowe, MRZ (strefa czytelna maszynowo, pasek z numerami na dole paszportu), numer paszportu i numer ubezpieczenia społecznego czarny w tej kopii. Ma to chronić twoją prywatność. Odpowiadamy tak szybko, jak to możliwe, ale w ciągu czterech tygodni, na twoją prośbę.

Weber Cooling International chce również zwrócić uwagę, że masz możliwość złożenia skargi do krajowego organu nadzorczego, holenderskiego organu ochrony danych. Można to zrobić za pomocą następującego linku: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

W jaki sposób chronimy dane osobowe

Weber Cooling International poważnie traktuje ochronę Twoich danych i podejmuje odpowiednie środki, aby zapobiec niewłaściwemu użyciu, utracie, nieautoryzowanemu dostępowi, niechcianemu ujawnieniu i nieautoryzowanej modyfikacji.

  • Dostęp do danych osobowych jest chroniony za pomocą nazwy użytkownika i hasła
  • Korzystamy z bezpiecznych połączeń (Secure Sockets Layer lub SSL), który chroni wszystkie informacje między Tobą a naszą witryną podczas wprowadzania danych osobowych
  • Nasza strona jest dodatkowo zabezpieczona zaporą ogniową i na poziomie serwera
  • Kopie zapasowe z naszej strony internetowej są szyfrowane i chronione hasłem przez maksymalnie rok

Jeśli uważasz, że Twoje dane nie są odpowiednio zabezpieczone lub istnieją oznaki niewłaściwego użycia, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta lub przezik@packtti.com

 

chłodniach-próżniowych-owocowe

offerte-pools-xl

chłodniach-próżniowych-warzywa